Dort pro našeho předškoláka
Potřebné ingredience
Mléčná hmota (falešný marcipán), barvičky Kovandovi, korpus třený tmavý a světlý (od Dáši), krémy tvarohový a pařížský, jahody, mandarinky, marmeláda, nutela.Trpělivost, trpělivost.... a čas. Nápad s pastelkami jsem okoukala zde na MMB, děkuji dodatečně za inspiraci. Baťoh do školy je modelován podle toho našeho, který čeká ve skříni na 1. září. :-) No, není tak dokonalý jako některé jiné tady, ale líbil se i chutnal moc. :-) Na pastelkách jména dětí, které byly na oslavě, pro každé jedna pastelka. :-)
Postup přípravy
Horní patro - světlý korpus s pařížským krémem - šlehačkou ( 400ml šlehačky, 2 čokolády na vaření, ztužovač šlehačky), jahody, potřený slabě nutelou
potah a figurky - mléčná hmota dle Arielll, barvičky Kovandovi
Chcete opravdu smazat recept?
čekající na svíčky
horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé